måndag 4 augusti 2008

Före- och efterbilder i Reginas rum...

En liten minimakeover har det blivit i 6-åriga dotterns rum. Vi ska tapetsera om därinne i höst sen men tills dess har det blivit målade garderobsdörrar, ny säng, ny hylla och lite smått och gott. Här kommer lite före- och efterbilder på hennes rum.


Första bilden visar hur det såg ut bakom dörren innan vi möblerade om och "gömde" Expedithyllan där bakom istället (nästa bild).


Här nedan följer bilder på hur det såg ut när man kikar in rakt in från köksdörren. Först en förebild och sedan en tagen efter omöblering.


Sängen är utbytt mot en Minnen växa-säng från Ikea. Soffan är flyttad mer i centrum framför fönstret och sekretären har fått ta sängens gamla plats.


Här kommer bilder på garderobsväggen sedd från dörren. Först före med de blå hemska dörrarna och sedan med de vita betydligt vackrare dörrarna.


Gardinerna är utbytta mot vita med volang. Expedithyllan är flyttad och står bakom dörren till vänster och sängen har fått sin givna plats i "alkoven" som uppstår mellan vägg och garderober. Ett draperi har vi satt upp så dottern kan få en liten myshörna i sängen.

2 kommentarer:

Bella sa...

Vit färg gör underverk :-)

Villa Nordåker sa...

Garderobsdörrana blev jättefina!
Med annan tapet/färg på väggarna kommer Reginas rum bli jättefint!

Kram
malins79